beszamolok

Beszámolók

23. Széki Kupa 2018

Március 24-én Szekszárdon jártunk a 23. Széki Kupán. Egyesületünk 10 versenyzővel képviseltette magát. 
Eredményeink:

Bővebben: 23. Széki Kupa 2018

Sárvár Kupa 2018

2018.03.17-én került megrendezésre az idei Sárvár Kupa. Egyesületünk versenyzői ezúttal is ügyesen szerepelve megszerezték, a csapatversenyben is összesített első helyezésünket. Így ismét a legeredményesebb csapatként zártunk. 
Gratulálunk mindenkinek!

Bővebben: Sárvár Kupa 2018

Grand Prix Slovakia 2018

Március 10-11 én került megrendezésre Pozsonyban a 2018-as szlovák open WKF verseny. Egyesületünk 7 versenyzővel képviseltette magát a 3 napos viadalon. 

Bővebben: Grand Prix Slovakia 2018

Kunmadaras Kupa 2018

2018. február 24-én került megrendezésre Kunhegyesen az új sportcsarnokban a X.Kunmadaras Kupa. Egyesületünk első idei versenyén a ponttáblázat 2. helyén végzett a legeredményesebb csapatok között. 
Gratulálunk a helyezetteknek!

Bővebben: Kunmadaras Kupa 2018

Kokushikan Tour 2018

A Magyar JKA Karate Szövetség szervezésében, ez évben is lehetőségünk nyílt vendégül látni a japán Kokushikan egyetem karate szakos diákjait és mestereit.  A több éves közös munkához hasonlóan sok közös edzéssel és tanulással teltek ezek a napok.

Bővebben: Kokushikan Tour 2018

ESKA 2017 Matoshinos, Portugália

November 24-26 között került megrendezésre a protugáliai Matosinhos városában az ESKA Európa-bajnokság. A versenyre 20 országból 560 nevezést adtak le. Csapatunkat szokottnál valamivel kevesebb, 22 versenyző képviselte, akiket már a megszokottak szerint Schvarcz Péter szövetségi kapitány és Bali Ervin válogatott edző kísért el a megmérettetésre, illetve koordinálta felkészülésüket. A három napos viadalon először a kadetok, majd szombaton az ifik és juniorok, végül vasárnap a felnőttek zárták a versenyt. Válogatottunk remekül helyt állt, egyik versenynapon sem maradtunk érem nélkül.

Bővebben: ESKA 2017 Matoshinos, Portugália

Ippon Shobu Magyar Bajnokság 2017

2017. November 4-én Salgótarján Sportcsarnoka fogadta az idei Ippon Shobu Magyar Bajnokság versenyzőit. Az eseményen több szövetség képviseltette magát, így közel 300 versenyző állhatott tatamira. Egyesületünk versenyzői szépen teljesítve a legkisebb korosztályoktól kezdve, végül ismét az összesített csapatverseny legsikeresebb egyesülete lett! Gratulálunk mindenkinek!

Bővebben: Ippon Shobu Magyar Bajnokság 2017

Gasshuku Hungary 2017

2017 OKTÓBER 26-28. között került megrendezésre szövetségünk, a Magyar JKA Karate Szövetség, ez évi legnagyobb hazai szakmai eseménye, a Gasshuku. A Törökbálinti Sportközpontban fogadhattuk Kazuaki Kurihara sensei-t aki idén 10. össz japán bajnoki címér szerezte meg.  Edzésein sok új dolgot tanulhattunk és tapasztalhattunk. Az esemény szervezésében nyújtott segítséget a törökbálinti Sportközpontnak és egyesületünk minden tagjának szeretnénk megköszönni, hogy ez a színvonalas tábor létrejöhetett!  Köszönjük.

Bővebben: Gasshuku Hungary 2017

III. Palóc Kupa -Salgótarján

2017. Október 21-én került megrendezésre Salgótarján városában a III. Palóc Kupa. A versenyen közel 170 versenyző vett részt. Egyesületünk versenyzői szépen szerepelve megszerezték a csapat versenyben is az összesített legeredményesebb csapatnak járó díjat is.  Gratulálunk mindenkinek! 

Bővebben: III. Palóc Kupa -Salgótarján

Hungarian Open Saman Cup 2017

Hétvégén került megrendezésre az idei Hungarian Open WKF versenyszabályú nemzetközi karateverseny a budaörsi városi sportcsarnokban.  Egyesületünk 7 versenyzővel képviseltette magát. 

Bővebben: Hungarian Open Saman Cup 2017

WSKA 2017 Treviso, Olaszország

Szeptember 22-24 között került sor a két évente megrendezendő WSKA Világbajnokságra az olaszországi Trevisoban.  A versenyen a 14 évesektől egészen a felnőttekig zajlottak a küzdelmek. Magyarország az összesített éremtáblázat 5. helyén végzett.
A versenyről még több képet és videót az esemény hivatalos Facebook oldalán lehet megtekinteni.

Bővebben: WSKA 2017 Treviso, Olaszország

Tavaszi tábor és övvizsga-Családi nap 2017

Szombaton tartotta egyesületünk tavaszi-nyári egynapos edzőtáborát és övvizsgáját. A legkisebbek és a felnőttek közös és bontott edzéseken vettek részt.  A nap zárásaként a szülőkkel együtt egy nyílt edzés következett, ahol koordinációs feladatokkal, kis karate alapokkal és kettlebell, TRX alapgyakorlatokkal ismerkedhettek meg az érdeklődők. Nagyon szépen köszönjük a részvételt, reméljük mindenki jól érezte magát! 

Bővebben: Tavaszi tábor és övvizsga-Családi nap 2017

10th Rotterdam Cup

Berta Emese a Hollandiában megrendezésre kerülő Open versenyen a felnőtt női +68kg osok között bronzérmet szerzett!
Gratulálunk!

Bővebben: 10th Rotterdam Cup

1. oldal / 6